cs svtorello

Centre de Serveis per la gent gran de Sant Vicenç de Torelló

EQUIP HUMÀ

IMG_5047

 • La Metodologia de l’equip de treball està relacionada amb la complexitat del pacient geriàtric on l’ interacció dels diferents aspectes, clínics, físics, funcionals, psicològics i socials requereix una sèrie de coneixements, habilitats i aptituds que no solen estar a l’abast d’un únic professional. La participació dels diferents professionals en l’abordatge dels diferents aspectes de la assistència de la persona gran permet que treballin en una area en comú de manera interdependent i que alhora interactuïn entre ells per aconseguir uns objectius conjunts, col·laborant entre ells en la planificació i posada en marxa d’un pla de tractament i cuidats

Coordinadora i  Terapeuta ocupacional (Miriam Caro):

La Coordinadora  realitza funcions de directora a mitja jornada i d’atenció a les persones durant l’altre meitat. Porta a terme la gestió del Centre de Serveis ( control, seguiment i realització dels registres, protocols, plans de treball individualitzats…) així com vetllar per el compliment de tota la normativa del centre, atendre als usuaris i les famílies, supervisar l’atenció de la resta de professionals del centre, entre altres funcions pròpies de la direcció.

Infermera (Josefina Juní):

L’ infermera del centre és la responsable higienico-sanitària. Assisteix al centre una tarda a la setmana i realitza les següents tasques:

 • control i seguiment de la medicació
 • supervisió de les atencions de les Activitats de la vida diària dels usuaris.
 • control de ferides i erosions
 • control de la farmaciola
 • supervisió de les dietes que s’ofereixen
 • actualització continua dels protocols
 • consultes dels usuaris i/o familiars
 • altres tasques pròpies d’infermeria

Fisioterapeuta (Meritxell Coromina):

La Fisioterapeuta del centre realitza també les funcions d’auxiliar de clínica degut a que està formada en els dos àmbits. A més de donar l’atenció directa als usuaris com a auxiliar, també utilitza diferents tècniques específiques de fisioteràpia com massatges, estiraments, mobilitzacions….amb l’objectiu de pal·liar el dolor, millorar la mobilitat i afavorir la realització de les activitats de la vida diària. Aquestes tècniques  són individualitzades a demana de cada un dels usuaris, i  els tractaments s’adapten en funció de les necessitats personals.

Auxiliar de Clinica (Jose Luis Piedrabuena) i terapeuta Ocupacional ( Sònia Casadamunt) :

Realitzen l’atenció directa del usuaris del centre, portant a terme les activitats d’aquests i supervisant-los ( activitats d’estimulació cognitiva, treball de la història de vida, activitat física, activitats manuals i lúdiques…).Tanmateix també donen suport en les activitats de la vida diària dels usuaris que ho requereixin.

Podologa (Núria Jolis):

La podòloga  habitualment assisteix al centre una vegada al mes i ofereix l’atenció podològica geriàtrica bàsica. Les seves funcions bàsiques són:

 • prevenir, tractar o pal·liar la problemàtica podal
 • Ajudar a cuidar el cos
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s