cs svtorello

Centre de Serveis per la gent gran de Sant Vicenç de Torelló

Visita del Divino

Deixa un comentari

El passat dijous dia 17 de març al  mati el divino va venir a fer una petita representació del seu contrapàs llarg. El divino és una dansa de  Sant Vicenç de Torelló que es balla el Dissabte de Rams i està considerada una de les coreografies més antigues de l’arc mediterrani. És l’únic contrapàs llarg que existeix, l’única mostra del ball que es considera avantpassat de la sardana. Rep el nom de divino per tractar-se d’un cant de passió, una pregària en què els dansaires canten i ballen agafats de les mans, formant un mig cercle que va rotant fins a quedar com al començament. 

Una petita part dels membres representats del divino van venir a ballar i van regalar a cada persona “una papa”(galeta en forma de persona) amb llaurer.   Tots van estar molt agraits amb aquest regal simbòlic  i les persones del centre també van regalar una manualitat feta per ells que representaven ells ballan. Per acabar es van fer fotografies per tenir un bon record d’aquest d’aquest dia. 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Autor: cs svtorello

Som un centre de serveis per a gent gran on treballem des del model centrat en la persona. Un model que ens permet donar l'atenció que cada usuari desitja. A més, oferim tallers i atenció a les famílies. Som molt més que un centre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s